Tank

“Ettersom vi vet at tank og tankbiler er komplekst utstyr med særlige krav har TIP en avdeling som er dedikert til utleie og vedlikehold av tankbiler.”

Vi har en av de største og mest allsidige flåtene med tank i Europa og Nord-Amerika. Kombinert med våre innovative og skreddersydde løsninger håndtert av vårt erfarne personale gjør det oss til en særlig attraktiv samarbeidspartner når det handler om tankbiler.

 

Vi ved, at kravene til tanktrailere kan variere meget, og vi har derfor en lang række forskellige leasing- og udlejningsløsninger, designet til at imødekomme dine behov. Uanset om du har brug for tanktrailere med kort varsel eller vil lease i længere tid med inkluderet service og vedligehold, så har TIP løsningerne. Vi tilbyder også sale & lease back, hvor du sælger dit udstyr til os og leaser med det samme igen på vilkår, der passer til din forretning.

Tank trailer service og reparation

Vi tilbyder skræddersyede service løsninger for tanktrailere, der er tilpasset vores kunders behov for vedligeholdelse og forebyggende service. Vi ved at reparation af tanktrailere ofte kan være komplekst og kan involvere komplicereret lovgivning, hvilket er grunden til, at vi har specialiserede værksteder og mobile serviceenheder, der sørger for at holde jeres tanktrailere kørende - når og hvor du har brug for det. Vores kvalificerede og dedikerede team af tank-mekanikere kan udføre alle former for reparationer og vedligehold. Dette inkluderer:
- Reparation af tank tromle
- Tank sikkerhedsinspektion
- Tryktest
- Reparationer ved uheld/havari
- Slamsugere
- Pumper og kompressorer
- Hjælpemotor
- Check af ventiler
- Tankventiler
- Hydrauliks
- Pneumatics
- Running gear
- Service
- Syn

Tank trailer renovering

Vi er også førende inden for tanktrailer renovation, hvor vi kan montere din tanktrailer på et nyt chassis og dermed forlænge levetiden væsentlig og samtidig undgå omkostningerne ved at købe nyt udstyr. Dette udføres af vores erfarne og fagligt dygtige personale, der leverer høj kvalitet som standard.

Dedikeret Specialist Service

For at supportere alle vores services har TIP en specialiseret kundeservice afdeling og værkstedsteam for tanktrailere, der kan håndtere alle dine forespørgsler. Uanset om du har spørgsmål angående udlejning, vil booke et service eftersyn, har brug for et prisoverslag eller teknisk assistance vil du modtage proffessionel kundeservice i verdensklasse. Kontakt oss endelig hvis du har brug for mere information eller vil aftale et møde.

View other equipment in this category