TIP Tilburg

In onze werkplaats in Tilburg bieden we een uitgebreid pakket met onderhouds- en reparatiediensten voor al je trailers.
Emma Goldmanweg 8
Tilburg, 5032 MN
The Netherlands

Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 16:30
Woensdag 07:30 - 16:30
Donderdag 07:30 - 16:30
Vrijdag 07:30 - 16:30

Onderhoud en reparatie van trailers in Tilburg met TIP

Op zoek naar betrouwbare traileroplossingen in Tilburg? Wij bieden een scala aan onderhouds- en reparatiediensten om je vloot soepel te laten draaien.

 

Onze ultramoderne werkplaatsen zijn bemand met gecertificeerde monteurs. Met ons netwerk van werkplaatsen kunnen we elke trailer in je vloot onderhouden, niet alleen materieel dat je bij TIP huurt of leaset.

 

Deskundige onderhoudsservices voor trailers in Tilburg

Bij TIP Tilburg, weten wij hoe belangrijk het is om je trailers in topconditie te houden. Daarom bieden we onderhoudsschema's op maat aan op basis van de aanbevelingen van de fabrikant. Onze onderhoudsdiensten omvatten in-house APK-inspecties, periodieke controles en inspecties voor remmen, assen en carrosserie.

 

Of je nu eenmalig onderhoud nodig hebt of een onderhoudscontract, TIP Tilburg kan het je bieden. Onze uitgebreide onderhoudsoplossingen omvatten ook bandenonderhoud, pechhulp en schadeherstelbeheer.

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoudsoplossingen of neem contact met ons op.

 

Trailer reparatiewerkzaamheden met TIP in Tilburg

Bij TIP Tilburg, behandelen wij alle aspecten van trailerreparatiewerk. Onze werkplaatsen staan open voor iedereen die reparatiewerkzaamheden nodig heeft, of je nu onze trailers huurt of leaset of je beschikt over eigen materieel. We bieden geplande en ongeplande reparatiewerkzaamheden voor één trailer of een hele vloot en kunnen indien nodig naar je toe komen voor kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Klik hier voor meer informatie over onze on-site onderhouds- en reparatieservices.

Complete traileroplossingen in Tilburg

TIP Tilburg is je one-stop-shop voor al je traileroplossingen. Of je nu een trailer nodig hebt voor huur of lease of gebruik wilt maken van onze service- en reparatiewerkplaatsen. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of door een formulier op deze pagina in te vullen.

 

BEKIJK ANDERE LOCATIES

+31 (0)6 51 27 11 02 (24h)

Read more
0