TIP Amsterdam

TIP biedt hoogwaardig traileronderhoud en - reparatie in Amsterdam. Wij zorgen bij jou voor de hoogste inzetbaarheid voor de scherpste prijzen.
Gyroscoopweg 3A
Amsterdam, 1042 AB
The Netherlands

Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 16:30
Woensdag 07:30 - 16:30
Donderdag 07:30 - 16:30
Vrijdag 07:30 - 16:30

TIP Amsterdam, je one-stop-shop voor oplossingen voor trailers en opleggers

Welkom bij TIP Amsterdam, waar we een uitgebreid assortiment aan onderhouds- en reparatiediensten bieden. Bovendien kunnen wij je op andere locaties in de buurt voorzien van trailerverhuur en -leasing.

 

Onze deskundige monteurs hebben de vaardigheden en kennis om elke trailer of oplegger in je vloot te repareren en te onderhouden, zodat ze optimaal presteren. Met ons uitgebreide netwerk van werkplaatsen kunnen we service verlenen aan elk type materieel, niet alleen gehuurde of geleasede trailers van TIP, maar ook aan je eigen vloot.

Deskundige onderhoudsdiensten voor trailers en opleggers in Amsterdam

Bij TIP Amsterdam, begrijpen we hoe belangrijk het is om je trailers volgens de hoogste normen te onderhouden. Daarom bieden we onderhoudsprogramma’s aan op maat op basis van de aanbevelingen van de fabrikant. Onze diensten omvatten onder andere in-house APK-keuringen, trailer checks en periodieke keuringen van remmen, assen en carrosserie.

 

Of het nu gaat om een eenmalige onderhoudsbeurt of om een contractueel onderhoudsplan. Onze onderhoudsoplossingen zijn ontworpen om maximale flexibiliteit en stabiliteit te bieden en je te helpen oplopende en onverwachte kosten te voorkomen. En met onze vaste prijzen voor de meeste standaard onderhoudswerkzaamheden ben je vooraf zeker van de kosten.

 

Onze uitgebreide onderhoudsoplossingen omvatten ook bandenonderhoud, pechhulp en schadeherstelbeheer. Mocht het je niet lukken om langs te komen bij een van onze werkplaatsen, dan komen onze gecertificeerde monteurs graag naar je toe.

 

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op over onze onderhoudsoplossingen.

 

Trailer reparatiewerk in Amsterdam

TIP Amsterdam is jouw locatie voor alle aspecten van trailerreparatiewerk. Of je nu onze trailers huurt, leaset of je beschikt over een eigen wagenpark, onze werkplaatsen staan voor je klaar voor al je reparaties. We kunnen geplande of ongeplande reparatiewerkzaamheden uitvoeren, of het nu gaat om één trailer of een hele vloot. Als je niet naar ons kunt komen, kunnen wij met onze mobiele werkplaats naar je toe om de klus te klaren.

 

Klik hier voor meer informatie over onze on-site onderhoudsdiensten.

 

Complete traileroplossingen in Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een partner die een APK-keuring voor je uit kan voeren of het complete onderhoud van je wagenpark op zich kan nemen, TIP Amsterdam is de aanbieder voor alle traileroplossingen. Bovendien kun je voor trailerverhuur en -lease bij onze andere locaties terecht. Neem vandaag nog contact met ons op via de telefoon of door een formulier op deze pagina in te vullen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

BEKIJK ANDERE LOCATIES

Read more
0