TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

TIP overtar Transportkjøling Midt-Norge AS

Trondheim Transport Midt-Norge AS DK

Som en del af TIPs strategi om at etablere et stærkt og bredt servicenetværk i hele norden overtager TIP per 1. september 2021 Transportkjøling Midt-Norge AS.

Det veldrevne værksted er strategisk godt placeret i Trondheim. Værkstedet har 6 baner og har været Carrier Service Partner siden 2008.



Christian Petersen, Vice President og Adm. Direktør TIP Nordic ser opkøbet af Transportkjøling Midt-Norge AS, som et væsentligt led i

TIPs plan om, at skabe et fleksibelt og omfattende servicenetværk i Norden, hvor både egne samt eksterne trailere er sikret en professionel og effektiv service: ”Vi er glade og stolte over, at kunne tilføje Transportkjøling Midt-Norge AS til vores servicenetværk".

Vi glæder os over, at blive en del af TIPs professionelle service netværk”, siger Timo Salminen, tidligere indehaver af Transportkjøling Midt-Norge AS, ”TIP Trailer Services har i mange år bevist, at de har ambitioner om at drive et værkstedsnetværk, hvor kvalitet,

professionalisme og effektivitet er afgørende. Dette har også altid været centralt for os, og jeg ser meget frem til at blive en del af en international virksomhed, der har fokus på at forbedre og udvide deres service tilbud til deres kunder”.



Timo Salminen forsætter i en rolle som Værkstedschef for værkstedet i Trondheim.

Latest News